Poli Valkova
на 31 години, цел на запознанство:зодия: Рак
Семейно положение: Разведен/Разведена
Деца под 18 години: Не
Ръст: 170 см
Тегло: 65 кг
Очи: Зелени
Коси: Руси
Град: Sofia
Страна: Bulgaria
Пороци: цигари
E-mail: poli_iv@abv.bg
ICQ: none
Tarsia seriozna vrazka!